신전떡볶이 레시피 이렇게 하면 완전 성공! [램블]

신전떡볶이 레시피 이렇게 하면 완전 성공! [램블]


♥후추양에 놀라고 맛에 놀라는 신전떡볶이 황금레시피 매콤칼칼한 엄지척 신전떡볶이는요, 후추양에 놀라고 맛에 놀라요!!! 한번 만들고 나면 자꾸만 만들고 싶어지는 중독성 강한 신전떡볶이 함께 만들어 보아요. ^^ ♥요리재료(2인분, 계량스푼:15ml) *재료: 떡볶이떡 350g, 어묵 100g, 모짜렐라치즈 100g, 대파 조금 *육수: 물 1L, 다시마 5g, 국멸치 5g *양념: 고추장 6T, 고춧가루 3T, 간장 2T, 설탕 5T, 카레가루 4T, 후추 1/2T ♥만드는법 ① 떡볶이떡 미지근한 물에 불리기, 어묵 사각 자르기 ② 멸치다시육수 끓이기 ③ 육수에 후추 제외한 모든 양념 넣고 골고루 섞기 ④ 떡볶이떡 넣고 끓기 시작하면 어묵 넣기 ⑤ 떡볶이 국물이 1/2로 줄어들때까지 끓이고, 후추 넣고 섞은뒤 불 끄기 ⑥ 치즈 전자레인지에 녹여 떡볶이에 부어 완성 Tip. 동영상을 보시면 이해가 쉬워요! ★처음 오신 분들은 채널구독 부탁드려요! http://goo.gl/IaTmJj
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보너스 ㅋㅋ






This is a complete success! [Lambert]

♥ Surprised at the pepper sheep and surprised at the taste
I am surprised at the taste of the pepper, and I am surprised at the taste!
Once you have made it, you can make an addictive shrine tteokbokki that you would like to make constantly. ^^

♥ Cooking ingredients (2 servings, measuring spoon: 15ml)
* Ingredients: rice cakes with rice cake 350g, fish paste 100g, mozzarella cheese 100g,
* Seaweed: 1L of water, 5g of kelp, 5g of anchovy
* Seasoning: Kochujang 6T, red pepper powder 3T, soy sauce 2T, sugar 5T, curry powder 4T, pepper 1 / 2T

♥ How to make
① Topokki rice cake called lukewarm water, fish cake cut
② Boil the anchovy again
③ Add all the seasoning except the pepper to the broth and mix it evenly
④ When you start to boil rice cake with rice cake,
⑤ Boil until the tteokbokki soup is reduced to 1/2, add pepper and mix, then turn off the fire
⑥ Cheese melted in microwave oven, poured into rice cakes and finished
   Type. It's easy to see the video!

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