쉽고 간단한 메론 자르는법, 보관법 꿀팁 [램블]
Easy and simple way to cut melon, storage method honey tip [Lamb]
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요즘처럼 더운 날씨에는 아이스크림처럼 시원하고 달콤한 메론 어떠세요? 한입 쏙쏙 예쁘게 잘라 냉장고에 보관하고 드시면 더욱더 맛있답니다. 메론 자르는법과 보관법 소개할께요! ^^
♥재료 : 메론 1개
♥메론 자르는법
① 흐르는 물에 메론 깨끗이 씻기
② 세로방향으로 반으로 잘라 숟가락으로 씨 제거하기
Tip. 동영상을 보시면 이해가 쉬워요!
③ 이등분한 메론을 다시 4등분으로 자르기
④ 메론 껍질부분에 칼집을 좌우로 깊게 넣어준뒤 한입크기로 자르기
Tip. 동영상을 보시면 이해가 쉬워요!
♥메론 보관법
① 모양을 그대로 유지하며 보관하기
- 용기를 뒤집어 뚜껑안쪽 부분에 메론 올리고 용기로 덮어 냉장보관
② 큐브 모양으로 메론만 보관하기
- 껍질과 분리후 메론과육만 용기에 넣어 냉장보관
※ 자른 메론은 냉장고에 2~3일 정도 보관하며 먹을 수 있어요
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How about a cool and sweet melon like ice cream in hot weather like these days? It is more delicious if you keep it in the fridge and cut it nicely. I'll show you how to cut melon and how to keep it! ^^
♥ Ingredients: 1 melon
♥ How to cut melon
① Washing the melon cleanly in flowing water
② Cut in half in the vertical direction and remove the seed with a spoon
Type. It's easy to see the video!
③ Cut the halved melon into quarters again
④ Put the sheath deep into the bark of the melon and cut it into bite size
Type. It's easy to see the video!
♥ Meron Retention
① Keep the shape and keep it
- Turn the container upside down, put the melon in the inside of the lid, cover it and refrigerate
② Keep meron only in the shape of a cube
- After separating from the shell, meron pulp is put in container and refrigerated
※ The melon can be eaten in the refrigerator for 2 ~ 3 days.
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