만능 피클물로 만드는 매콤새콤 오이고추 피클 만들기 [램블]
Makoto Makoto Makoto Makoto Makoto Makoto Chiku Cucumber Make Chili Pickles [Lamb]
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아삭아삭 매콤새콤 맛있는 고추 피클 어떠세요? 한식, 양식, 중식은 물론 분식에도 너무너무 잘 어울리는 곁들임 반찬이에요~ '피클물 비율'만 알고 있으면 고추피클은 물론 오이피클, 양파피클 등등 좋아하는 피클을 뚝딱 만들 수 있어요~ '만능 피클물'과 함께 고추 피클만드는법 소개할께요! ♥요리재료(24인분, 계량스푼:15ml) 오이맛고추 460g, 청양고추 45g, 물 500ml, 식초 500ml, 설탕 7T, 소금 1/2T, 피클링스파이스 1/2T, 월계수잎 1g ♥피클 만들기 ① 유리병 열탕 소독 후 건조하기 ② 고추 꼭지 떼고 베이킹소다로 깨끗이 씻어 동글동글 자르기 ③ 피클물 끓이기, 끓기 시작하면 중불에서 5분간 끓이기 Tip. 동영상을 보시면 이해가 쉬워요! ④ 소독한 유리병에 고추 골고루 넣고 피클물 붓기 Tip. 피클물은 뜨거울때 부어야 아삭아삭해요! ⑤ 뜨거운 김을 한김 식혀 뚜껑 덮어 실온에서 6시간, 냉장고에서 48시간 지나면 완성 Tip. 냉장보관 하면서 맛있게 드세요! ★처음 오신 분들은 채널구독 부탁드려요! http://goo.gl/IaTmJj
Crispy, spicy, sour, tasty Pick a nice pepper How about you?
It is a side dish that goes well with Korean food, Western food,
If you know only 'pickle water ratio', you can make pickles of your favorite pickles such as cucumber pickles, onion pickles,
How to make a chili pickle with 'universal pickle water' I'll introduce!
♥ Cooking ingredients (24 servings, measuring spoon: 15ml)
Cucumber flavored pepper 460g, Cheongyang pepper 45g, water 500ml, vinegar 500ml, sugar 7T, salt 1 / 2T, Pickling Spice 1 / 2T, laurel leaf 1g
♥ Make a pickle
① Disinfect the glass bottle and dry it.
② Remove the hot pepper tap and wash it with baking soda thoroughly.
③ Boil the pickle water, boil for 5 minutes at medium heat
Type. It's easy to see the video!
④ Put the pepper in the sterilized glass bottle and pour the pickle water.
Type. The pickle is crunchy when poured in hot!
⑤ Cover the lid with hot steam and cool it for 6 hours at room temperature and finish it in refrigerator for 48 hours
Type. Please enjoy delicious while refrigerated!
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